Když se zamotáš do svých problémů, zklidni se, aby Bůh mohl rozvázat uzel ....


Nabídky na spřátelení, reklamy a vše co se netýká článků pište prosím Seeeeeeem děkuji

Diskografie kellys

9. března 2008 v 8:23 |  O skupině
Diskografie Kelly family:
2004Homerun
2002La Patata
2002La Patata Special Edition
1999The Bonus-Tracks Album
1999Best of Kelly Family
1999Best of Kelly Family 2
1999The Best Of Kathy Kelly
1998From Their Hearts
1998Live Live Live
1997Growin' Up
1996Almost Heaven
1994Christmas For All
1994Over The Hump
1993Wow
1993The Very Best - Over 10 Years
1992Street Life
1991Honest Workers
1990New World
1989Keep On Singing
1988Live
1981Christmas all Year
1981Wonderful World
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama